vineri, 21 ianuarie 2011

Diana Dumitrescu

        
      Diana Dumitrescu s-a nascut in Constanta, pe data de 30 septembrie 1983. Este zodie  Balanta ,foarte atasata de cei dragi ei, de familie, prieteni si cu un deosebit respect pentru cei ce o inconjoara. Ea a studiat la liceul George Calinescu din Constanta, sectia Limbi moderne: engleza(avansat), italiana(avansat), franceza(incepatori), iar dupa acea a urmat Universitatea Ovidius, Facultatea de Arte, Sectia Artele spectacolului de teatru, anul IV la clasa profesori Liviu Manolache, Nina Udrescu, Radu Niculescu, Dana Trifan.
ACTIVITATE: Paparudele, Mamaia in costum de baie (Chirita la bai) - in corpul de dansatori 99 - prezentatoare alaturi de Pavel Bartos Pacatele Evei ? Greta, telenovela realizata de MediaPro Pictures pentru ACASA

joi, 20 ianuarie 2011

Emily Osment


                      
            Emily Jordan Osment (n. 10 martie 1992) este o actriţă şi cântareaţă americană. După ce a lucrat în mai multe filme de televiziune, în copilărie, ea a castigat faima in filmele Spy Kids 2: Island of Lost Dreams si Spy Kids 3-D: Game Over. În România, este celebră pentru rolul Lilly Truscott din Hannah Montana. Ea a jucat şi în Hannah Montana: Filmul. Ea, de asemenea, a jucat rolul Cassie în "Haunting Hour Volume One: Don't Think About It" şi cel mai recent Film Disney Channel, Dadnapped, ca Melissa Morris.
Osment este o cântăreaţă de succes, primele sale melodii fiind: "Once upon a dream", de pe coloana sonora a filmului Frumoasa Adormita, "I don't think about it" din filmul "Haunting Hour Volume One: Don't Think About It", dar si single-ul "If i didn't have you" de pe cd-ul Disney Mania 6, cântat de Emily şi Mitchel Musso.
în noiembrie 2009 ea şi-a lansat propriul album de debut, All The Right Wrongs, care conţine 6 piese. Primul single de pe album All The Way Up a avut premiera la Radio Disney pe 14 august 2009.

         Viata reala

         Primii ani

Emily Osment s-a născut în Los Angeles, parintii sai fiind actorul Michael Eugene Osment şi Theresa Osment,o profesoara de limba engleză. Tatal ei este un actor care a apărut în diverse filme, filmul sau de debut fiind Osment's Mom Fotbal. Are şi un frate mai în vârstă, actorul Haley Joel Osment. Osment are religie romano-catolica. Ea a fost studentă la Flintridge Preparatory School in Canada, California şi acum are un tutore privat.

marți, 18 ianuarie 2011

Comentarii

               Aici puteti lasa comentarii despre blog, va puteti spune parerea... blaaa blaaa blaaa

Jonas Brothers vorbesc despre iubirile din viata lor



       Kevin si Nick Jonas au fost convinsi de revista Twist sa impartaseasca fanelor cate ceva despre viata lor amoroasa.

Astfel, cei doi frati au fost de acord sa dezvaluie care au fost lucrurile cele mai interesante pe care le-au facut pentru o fata.

Kevin Jonas a marturisit: Cel mai nebunesc lucru pe care l-am facut cand mi-a cazut cu tronc o fata a fost sa zbor in coltul opus al tarii doar pentru a fi cu ea o zi.Aveam cam 16 sau 17 ani pe atunci si fusesem ceva vreme plecat in turneu, asa ca escapada de o zi alaturi de ea a fost foarte distractiva. A fost o zi foarte placuta!, a detaliat Kevin.

Nick Jonas, in schimb, este mai temperat decat fratele sau mai mare. El crede ca este mai important sa se comporte politicos decat sa faca lucruri nebunesti.

"Manierele sunt foarte importante. Am auzit o multime de fete spunand "nici un baiat nu a deschis vreodata usa pentu mine". Sau "nici un baiat nu a facut asta". Asa ca fa-o tu, trage un scaun, ridica-te in picioare cand fata vine la masa... noi am fost educati sa fim manierati la o varsta frageda", a marturisit Nick Jonas.

Zac Efron

                         
Nascut in San Luis/Obispo/California/USA, pe data de 18 octombrie 1987, Zac Efron cu numele real Zachary David Alexander Efron este considerat cel mai hot star al ultimilor 10 ani.La Hollywood multi il compara deja cu Johnny Depp sau cu Orlando Bloom; o celebritate pe care Zac o datoreaza celor trei parti ale filmului "High School Musical" si serialului TV "Summerland".
Talentele sale de actor, cantaret si dansator l-au propulsat pe copertile celor mai in voga reviste din lume. Folosind caracterizari precum "americanul care a frant inimile", sau "idolul cu freza emo al adolescentilor", toate i-au recunoscut potentialul.
Ii place sa faca surf,sa joace golf si sa se dea cu rolele.In film, la fel ca si in viata privata, Zac si Vanessa Hudgens  formeaza un cuplu minunat desi nu apar prea des impreuna in public.Unul dintre aceste momente rare a fost la "Teen Choice Awards" in Los Angeles.
Fiind nascut in zodia balantei, corespunde caracteristicilor fizice adecvate:are o constitutie echilibrata si elastica a corpului, e bine proportionat( inaltime - 1.78m, greutate - 67kg), are miscari gratioase, e un om fermecator, sarmant, are o privire jucausa si vorbeste intr-un fel pasnic si placut. E dominat de planeta Venus, care tinde spre muzica, poezie, pictura si drama. Acum intelegem ca e absolut normal faptul ca e un bun actor si cintaret, posedind o voce fermecatoare.
Nu e singur la parinti, are un frate -  Dylan Efron. Mai are si un animal domestic, o pisica pe nume Simon, pe care zac o iubeste si incearca sa ii acorde atentia bine-meritata
                    
                                                                         Noi .
                                                                        Noi .
Mada .
                                                                  Lary .
Trebuie sa zicem si despre noi ceva nu ? Defapt...despre noi am spus la "Despre mine "  asa ca am pus 2 fotografii cu noi , si iar 2 fotografiii impreuna :)) :x Sper sa lasati comentarii . Multumim ~ !

Jesse McCartney


       Jesse Abraham Arthur McCartney (născut la 9 Aprilie, 1987) este un cântăreţ, compozitor şi actor din America.
       El şi-a început cariera în anul 2000, ca membru al formaţiei Dream Street, ulteriora având un rol în serialul TV "Summerland", şi recent în serialul GRΣΣK. Jesse McCartney s-a născut în Ardsley, New York, avându-i părinţi pe Scott şi Ginger McCartney. Jesse a început prin a cântă la diferite centre muzicale locale la vârsta de 7 ani, după care s-a mutat în Los Angeles la vârsta de 11 ani pentru a începe o carieră în muzică şi actorie. Actorie Între anii 1998-2001 Jesse a jucat rolul Adam Chandler,Jr. la ABC, în telenovela “All My Children”, rol pentru care a fost nominalizat la Daytime Emmy. De asemenea a jucat în serialul “Summerland” timp de două sezoane, interpretând rolul Bradin Westerly. În 2005 a apărut la Disney Channel în “Zack şi Cody, ce viaţă minunată”. În 2007 McCartney apare în show-ul de televiziune Hannah Montana fiind el însuşi, este vocea lui Theodore din desenele animate a€œAlvin and the Chipmunks” şi vocea lui Terrence din a€œTinker Bell” în 2008. În 2008 Jesse joacă în filmul "Keith" alături de Elisabeth Harnois regizat de Todd A. Kessler. Acesta este filmul lui de debut, în care joacă rolul principal, Keith. Filmul a fost lansat în 19 Septembrie, 2008. Muzică   

         În 1999, Jesse cântă în formaţia de băieţi Dream Street, fiind membru al acestui grup până în 2002. Această experienţă a însemnat pentru el, pe mai departe, o bună rampă de lansare în carieră solo. La 17 ani, Jesse scoate primul lui album solo "Beautiful Soul” în 2004.

Selena Gomez si Demi Lovato


     Se pare că Demi Lovato a rupt prietenia cu Selena Gomez, asta după ce domnişoara Gomez s-ar fi împăcat cu Taylor Lautner.
Aflată la o sesiune de autografe în Marea Britanie, atunci când un fan a întrebat-o ce mai face Selena Gomez, Demi a repliat scurt şi sec: “Întrebaţi-l pe Taylor!”
Hmmm, să se fi distrus o frumoasă prietenie din cauza unui tip?

Taylor Lautner


       Taylor Lautner (n. 11 februarie 1992) este un actor american care s-a făcut cunoscut prin filmul Twilight.
      Taylor Lautner a fost născut in Grand Rapids, Michigan şi este fiul Deoborei şi al lui Daniel Lautner.Taylor este de religie romano-catolica şi a mers la Jameston Elementary School pana la varsta de 11 ani, când familia lui s-a mutat în Santa Clarita. Are o soră mai mică, pe nume Makena.Lautner a făcut cursuri de karate de la vârsta de 6 ani.A avut numeroase prietene, printre care şi Selena Gomez.În timpul liber îi place să joace basket.
El a apărut prima dată in Shadow Fury, şi a avut roluri în seriale ca Summerland, The Bernie Mac Show,My Wife And Kids.Taylor deasemenea a apărut în alte emisiuni TV si in alte filme, incluzând The Nick and Jessica Variety Show. A apărut si la America's Most Talented Kids, arătându-şi talentul la arte marţiale.În 2005 a jucat în The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D rolul lui Sharkboy, rol care l-a ajutat să işi pună in valoare talentul la arte marţiale. A fost deasemenea vocea multor personaje de desene animate. În octombrie 2008, Lautner l-a jucat pe fiul lui Christian Slater în serialul My Own Worst Enemy, până emisiunea a fost oprită după abia 9 episoade.Apoi Taylor l-a jucat pe nativul american Jacob Black în Twilight, adaptarea cinematografică a romanului scris de Stephenie Meyer.Atunci Taylor a ajuns cu adevărat cunoscut.După apariţia primului film, producătorul s-a gândit să îl înlocuiască pe Taylor in New Moon.Dar Lautner a muncit mult, mergând regulat la sală si reuşind să îşi mărească considerabil masa musculară. Aşa Taylor şi-a păstrat rolul pentru New Moon, unde rolul lui Jacob Black a devenit mult mai important, iar apoi a jucat şi în Eclipse. Deasemena, Lautner a jucat şi în comedia romantică Valentine's Day. La 2009 Mtv Video Music Awards, Taylor a prezentat alături de Shakira câştigătorul la categoria 'Best Female Video award, premiu ce i-a revenit lui Taylor Swift. Lautner a prezentat Saturday Night Live pe 12 decembrie 2009, devenind unul dintre cei mai tineri prezentatori ai emisiunii. In anul 2010, el este cel mai bine plătit actor adolescenti.

Anahí Giovanna Puente Portillo


           Anahí s-a născut în anul 1983 parintii ei find Enrique Puente si Leticia Portillo. La doi ani şi-a început cariera în emisiunea Chiquilladas şi timp de mai mulţi ani a fost imaginea cunoscutei mărci de răcoritoare Fanta si a jucat in diferite filme si telenovele.Zambetul si charisma ei au facu-to admirata de toata lumea.Ea a fermecat lumea si cu piesa "Te doy un besito" pe care o canta la sfarsitul unei emisiuni TV pentru copii.
În anul 2004, Pedro Damián o invită să facă parte din distribuţia telenovelei Rebelde, pentru a o interpreta pe Mia Colucci, una dintre cele patru protagoniste. Succesul său a depăşit frontierele, telenovela ajungând să fie transmisă în toată America Latină, Statele Unite, dar şi în ţări ca Spania, România, Serbia, Slovenia şi Germania, precum şi în ţări din Orient. Datorită telenovelei, s-a format grupul RBD din care face parte şi Anahí. Împreună cu colegii săi din RBD, Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann şi Christian Chávez, au lansat mai multe albume în spaniolă , dar şi în portugheză destinate pieţei din Brazilia şi în engleză, lansand si albume si DVD-uri cu concerte live.Ea a facut parte din grupul RBD,pana la sfarsitul anului 2008 dupa care toti o iau pe cai diferite.Ultimul concert al trupei a avut loc pe 21 decembrie 2008 in Madrid,Spania,in timpul concertului Anahi a plans.În luna noiembrie a anului 2008 ea a înregistrat o piesa alături de colega sa Dulce Maria si Tiziano Ferro numită „El Regalo Màs Grande”.Momentan ea este ocupata cu pregatirea unui nou album solo care va fi lansat in 2009,purtând numele de Anahi Magia.În luna aprilie a anului 2009 ea s-a despărţit de iubitul său Rodrigo Ruíz de Teresa,la scurt timp după acestea aparând fotografii cu Anahi şi noul său iubit.
Pe data de 16 iulie 2009, Anahí a interpretat în cadrul Premios Juventud 2009 noua sa melodie, „Mi Delirio”.Albumul cu acelasi nume s-a lansat pe data de 24 noiembrie,fiind urmat de concerte susţinute in America latină. Pe 1 ianuarie 2010 revista Maxim apare cu Anahi pe copertă.

Justin bieber

                     
          Justin Bieber (n. 1 martie 1994) este un cântăreţ de muzică pop/R&B de origine canadiană.
Şi-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin să-l întâlnească pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat în semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Acesta a declarat ca rappul este viata lui dar inca nu poate sa cante.
Prima parte a albumului sau 'My World a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart.
În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.
Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100.
Bieber a fost numit cel mai mare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube şi a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK. Noul sau single "baby" alaturi de Ludacris reprezinta cel mai mare hit al sau, plasându-se pe locul 5 in SUA şi pe locul 3 in Canada. Cântecul ocupa poziţii fruntaşe şi în Noua Zeelandă, Australia şi Europa. Bieber a colaborat şi cu Sean Kingston pentru melodia "Eenie meenie". Cea de-a doua parte a albumului My World a fost lansată pe 23 martie 2010 şi a obţinut locul 1 în Billboard 200. La vârsta de 16 ani, Bieber este cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200, după albumul lui Stevie Wonder din 1963.
           
          Viata si cariera
                    În 2007, Justin a început să-şi posteze propriile videoclipuri pe YouTube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit şi l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaşte pe cântăreţul R&B Usher. O săptămână mai târziu, Bieber se bucură de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta şi îi oferă o audiţie cu Antonio L.A. Reid de la Island Records.
A semnat contractul cu Island records în octombrie 2008.
Justin Timberlake a dorit să colaboreze cu el, dar acesta în cele din urmă a încheiat contractul cu Usher.
Bieber şi mama sa, Pattie Malette, s-au mutat în Atlanta, Georgia, unde locuiesc Braun şi Usher. Justin Bieber a lansat primul sau album intitulat ,,My World" in 17 noiembrie 2009.
Piesele sunt următoarele:
  • One time
  • Favorite Girl
  • Down to Earth
  • Bigger
  • One Less Lonely Girl
  • First Dance
  • Love Me
Pe data de 23 martie 2010 el a lansat albumul My Word 2.0.
Piesele sunt urmatoarele
  • Somebody To Love Remix feat Usher
  • That Should Be Me
  • Never Let You Go
  • Up
  • Eenie Meenie feat Sean Kingston
  • Overboard feat Jessica Jarrell
  • Runaway Love
  • U Smile
  • Stuck In The Moment
  • Pick Me
  • Baby
Justin Bieber a inregistrat melodia ”Never Say Never feat Jaden Smith” pentrul filmul ”The Karate Kid”
Melodiile care nu sunt incluse in niciunul dintre albume sunt urmatoarele
  • Common Denoinator
  • Kiss and Tell
  • Rich Girl feat Soulja Boy
  • Where Are You Now
Justin Bieber isi indreapta atentia catre actorie. Acesta a castigat un rol in serialul CSI: Crime Scene Investigation, anunta postul de televiziune CBS. Bieber va interpreta personajul unui pusti care este constrans sa ia o decizie extrem de importanta in ceea ce-l priveste pe singurul sau frate.
Cantaretul pop va aparea prima oara in sezonul CSI din septembrie, urmand sa-si mai faca si alte aparatii pe parcursul anului, pana la epuizarea scenariului.
Producatorii serialului au fost cei care l-au contactat pe Justin, atrasi fiind de succesul pe care l-a inregistrat artistul cu cele 250 de milioane de vizualizari pe YouTube ale videoclipului „Baby.”
„Ne-ar placea sa credem ca fenomenul CSI-ului a avut acelasi impact asupra culturii populare (n.r. asemenea pieselor lui Justin). Posibilitatea de a aduce impreuna cele doua performante reprezinta o atractie deosebita pentru audienta”, au declarat producatorii CSI intr-un comunicat de presa.[necesită citare] Aparitia lui Justin Bieber este programata sa fie difuzata pe 23 septembrie
12 septembrie 2010 castiga premiul "Best new artist" (cel mai bun nou artist) la Video Music Awards 2010 in Los Angeles. Tot aici are sansa de a filma noul lui videoclip pentru piesa "U smile" din cel de-al doilea sau album. Colaboreaza cu Kanye West si Raekwon pentru piesa "Runaway Love".
O competitoare nu tocmai pe masura este Lady Gaga cu care se întrece, nu numai in topuri, ci si pe facebook, twitter si youtube. In timp ce pe twitter Justin este "Regele", pe facebook si, mai nou pe youtube, domină Gaga. Conduceerea pe youtube a câstigat-o Gaga in Octombie 2010 cand a ajuns la 1 mld de vizualizari, spre deosebire de JB care va ajunge la 1 mld, poatein luna noiembrie.
Apare si Videoclipul piesei "U smile" in luna octombrie , filmat in LA. Aici este surprins bieber ca se îndragosteste de o fană, se intalnesc si de simt bine impreuna. filmarile au fost realizate intr-un teatru din oras. un video exceptional - merita vazut.
Tot in luna Octombrie Justin a dat spre vanzare prima sa carte scrisa de el: „Justin Bieber – First Step 2 Forever: My Story.”. Aici este povestita toata viata sa, cu bune si cu rele, iar la aparitie, cartea s-a situat printre cele mai vandute carti din lume. Dupa aceasta Justin lucreaza si la un film despre viata lui care se va numi "Never say Never" şi care va aparea de Sfantul valentin in 2011. Acesta va contine imagini din spectacolele din "My world tour" - turneul de pomovare în America de Nord a albumului "My world 2.0". Pana acum a apraut doar trailer-ul acestuia.
6 Noiembrie 2010 - dupa ce la VMA Justin a beneficiat doar de un premiu, la European Music Awards a mai castigat 2: "best male singer" (cel mai bun cantaret din lume) si "best push act". De asemenea la EMA el a avut onoarea sa fie gazdă digitală. In timpul show-ului, dat live pe mtv.ro, el comunica pe twitter cu fanii lui si nu numai.
                   

luni, 17 ianuarie 2011


        Selena Marie Gomez (n. 22 iulie 1992) este o actriţă şi cântăreaţă americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Alex Russo pe Disney Channel, Magicienii din Waverly Place. Ea a jucat în filme de televiziune, Another Cinderella Story şi Programul de protecţie al prinţeselor. Înainte de Disney a avut un rol în Barney&Friends. În 2008, ea a semnat un contract cu Hollywood Records şi a contribuit la soundtrack-urile filmelor Tinker Bell, Another Cinderella Story şi Magicienii din Waverly Place. Trupa ei, Selena Gomez & Scene, lansează albumul lor de debut Kiss&Tell pe 29 septembrie
 2009.   
          Primii ani
      Părintii ei Ricardo Gomez şi Mandy Teefy divorţează atunci când ea avea cinci ani; mama sa s-a recăsătorit în 2006, cu Brian Teefy. Gomez, a fost numit dupa cantareata Selena Quintanilla. Tatăl ei este de origine mexicană şi mama ei este de origine italiană de aici se vad frumoasele trasaturi.

         Cariera
       Gomez şi-a început cariera la vârsta de şapte ani, jucând Gianna în „Barney & Friends”. Ea a spus că a învăţat "totul" despre cum să acţioneze în timpul spectacolului. Mai târziu, ea a avut roluri minore în „Spy Kids”: „Game Over” şi filmul de televiziune „Walker”, „Texas Ranger”: Trial prin foc. În 2004, Gomez a fost descoperită de Disney Channel. Ea a apărut ca oaspete in „Suite Life of Zack & Cody” şi „Hannah Montana” înainte de a primi rolul Alexandrei Margarita Russo (Alex Russo) în „Wizards of Waverly Place”. În 2009 joacă în filmul „Wizards of Waverly Place”, în care dintr-un accident Alex face ca părinţii ei să nu se fi cunoscut niciodată. Filmul a atras 11.4 milioane de telespectatori. În 2008 joacă alături de Drew Seely în „Another Cinderella Story”, care este continuarea filmului „A Cinderella Story”, care îi are în rolurile principale pe Hilary Duff şi Chad Michael Murry. În 2009 a jucat alături de Demi Lovato în „Princess Protection Program”.Este prietena buna cu Miley Cyrus si altele.Ii plac cainii si jucariile.                                                   
     
           Muzica
       Pe 29 septembrie isi lanseaza albunul de debut Kiss&tell de Selena Gomez & The scene. Pana acum a inregistrat melodii petru coloanele sonore ale diferitelor productii precun Tinkerbell, Princess Protection Program etc.              

Demi Lovato


                 Demi Lovato (numele real Demetria Devonne Lovato, s-a nascut 20 aug(18 ani) , este zodia leu, are  1,60m sh 50 kg.  hobby-uri: sa compuna, sa danseze sh sa cante.:D

Miley Cyrus

         
Miley Ray Cyrus  (pe numele adevărat Destiny Hope Cyrus, n. 23 noiembrie 1992, Nashville, Tennessee, Statele Unite ale Americii) este o cântăreaţă şi actriţă americană. Miley este cunoscută pentru rolul ei din serialul Hannah Montana şi din filmul The Last Song. Deoarece serialul a avut un mare succes în Statele Unite, în octombrie 2006 a fost lansat o coloană sonoră a acestuia. Cariera solo lui Miley Cyrus a început cu albumul Meet Miley Cyrus care a fost lansat pe 23 iulie 2007, album ce includea şi hitul „See You Again”. Al doilea album al artistei s-a numit Breakout şi a fost lansat pe 22 iulie 2008, fiind primul album fără franciza Hannah Montana. Ambele albume au debutat în clasamentul american Billboard 200 pe locul întâi.. În 2007 Cyrus a susţinut turneul mondial Best of Both Worlds Tour după care a fost creat filmul Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert. În 2009 a început al doilea turneu, numit Wonder World Tour.
Miley Cyrus a interpretat vocea lui Penny din filmul Bolt, şi a înregistrat piesa „I Thought I Lost You” din coloana sonoră a filmului cu John Travolta, piesă pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur. Ca urmare a serialului Hannah Montana a fost creat un film numit Hannah Montana: Filmul. Filmul a fost lansat pe 10 aprilie 2009 în Statele Unite. În 2008 Miley a apărut în topul revistei Time „Cele mai influente 100 de persoane din lume”.. În 2008, revista „Forbes” a clasat-o în topul Celebrity 100 pe locul 35, cu încasări de peste $25 milioane de dolari, iar în 2009 pe locul 29. De la începutul turneului Wonder World Tour Miley a vândut peste 14 milioane de albume.

Vanessa Hudgens


         Vanessa Hudgens, numele real Vanessa Anne Hudgens, s-a nascut pe data de 14 dec 1988 (22 ani)  s-a nascut in Salinas, California. Ea are 1,60 m, este zodia sagetator....ca hobby are muzica, site-ul   www.vanessa-hudgens.com .

Dulce Maria


           Dulce Maria s-a nascut pe 6 dec 1985, in Mexico City. Ea a jucat in:                                               "Rebelde" (2004) TV Series
"Clase 406" (2002) TV Series
"Locura de amor" (2000) TV Series
"Primer amor... a mil por hora" (2000) TV Series
Bienvenida al clan (2000)
"Siempre te amaré" (2000) TV Series