marți, 18 ianuarie 2011

Zac Efron

                         
Nascut in San Luis/Obispo/California/USA, pe data de 18 octombrie 1987, Zac Efron cu numele real Zachary David Alexander Efron este considerat cel mai hot star al ultimilor 10 ani.La Hollywood multi il compara deja cu Johnny Depp sau cu Orlando Bloom; o celebritate pe care Zac o datoreaza celor trei parti ale filmului "High School Musical" si serialului TV "Summerland".
Talentele sale de actor, cantaret si dansator l-au propulsat pe copertile celor mai in voga reviste din lume. Folosind caracterizari precum "americanul care a frant inimile", sau "idolul cu freza emo al adolescentilor", toate i-au recunoscut potentialul.
Ii place sa faca surf,sa joace golf si sa se dea cu rolele.In film, la fel ca si in viata privata, Zac si Vanessa Hudgens  formeaza un cuplu minunat desi nu apar prea des impreuna in public.Unul dintre aceste momente rare a fost la "Teen Choice Awards" in Los Angeles.
Fiind nascut in zodia balantei, corespunde caracteristicilor fizice adecvate:are o constitutie echilibrata si elastica a corpului, e bine proportionat( inaltime - 1.78m, greutate - 67kg), are miscari gratioase, e un om fermecator, sarmant, are o privire jucausa si vorbeste intr-un fel pasnic si placut. E dominat de planeta Venus, care tinde spre muzica, poezie, pictura si drama. Acum intelegem ca e absolut normal faptul ca e un bun actor si cintaret, posedind o voce fermecatoare.
Nu e singur la parinti, are un frate -  Dylan Efron. Mai are si un animal domestic, o pisica pe nume Simon, pe care zac o iubeste si incearca sa ii acorde atentia bine-meritata
                    

Un comentariu: